Tokë në rrugën e Kumanovës Për Shitje

Çmimi sipas kërkesës

Përshkrimi

''Aktive Real Estate'' ofron për #shitje tokën me sipërfaqe prej 32.92 ari dhe gjindet në rrugën e Kumanovës.
Parcela ka qasje direkte në rrugën kryesore dhe është e përshtatshme për banim individual si dhe për qfardo veprimtarie biznesore.
✔️ Një investim që ja vlen!

Detajet e Pronës
  • ID e Pronës: PRO225
  • Lloji i Pronës: Land
  • Statusi i pronës: active.under_construction
  • Cmimi: Çmimi sipas kërkesës