Tokë mbrapa FSK-së Për Shitje

Çmimi sipas kërkesës

Përshkrimi

"AKTIVE Real Estate" ofron për shitje parcelën me sipërfaqe prej 5 ari, e cila gjindet prapa FSK-së dhe ka qasje në rrugë, në një zonë me leje ndërtimi P+5.
Parcela ofron një mundësi të mrekullueshme për të gjithë ata të cilët duan të investojnë në patundshmëri në një zonë me plan të rregulluar urbanistik, ku në një periudhë jo shumë të largët pritet që të fillojë të ndërtohet një lagje e re e qytetit të Gjilanit.

Detajet e Pronës
  • ID e Pronës: PRO91
  • Lloji i Pronës: Land
  • Statusi i pronës: active.in_project
  • Cmimi: Çmimi sipas kërkesës
  • Sip. Toke: 500 m2