Tokë në rrugën Halim Orana Për Shitje

Çmimi sipas kërkesës

Përshkrimi

''Aktive Real Estate'' ofron për #shitje tokën me sipërfaqe prej 12 ari e cila ndodhet në rrugën Halim Orana, afër parkut Banja. Një lokacion perfekt, afër shkollave, afër qytetit dhe parkut Banja e bënë këtë vend ideal për të krijuar vendbanimin tuaj të ardhëshëm.

Detajet e Pronës
  • ID e Pronës: PRO221
  • Lloji i Pronës: Land
  • Statusi i pronës: active.under_construction
  • Cmimi: Çmimi sipas kërkesës
  • Sip. e brendshme: 1200 m2