Toka me sipërfaqe prej 5.35 ari në shitje. Për Shitje

Çmimi sipas kërkesës

Përshkrimi

Toka me sipërfaqe prej 535 m2, gjendet në lagjen Banja, rruga Vëllezërit Frashëri, Gjilan.

Disa nga specifikat e tokës:
-Pozitë shumë të mirë gjeografike në një zonë të qetë dhe shumë të përshtatshme për banim.
-Sipërfaqja prej 535 m2 të ofron mjaftueshëm opsione për të ndërtuar shtëpinë e ëndrrave tuaja.
-Infrastrukturë të rregulluar.
- Parku i ri i qytetit rreth 200m larg.
-Shumë afër shkollës "Selami Hallaqi"
-Qasje të shpejtë në rrugën qarkore.

Detajet e Pronës
  • ID e Pronës: PRO2
  • Lloji i Pronës: Land
  • Statusi i pronës: Listimet e fundit
  • Cmimi: Çmimi sipas kërkesës