Mirësevini Në Aktive Real Estate

Gjeni Shtëpinë Tuaj Te Ëndrrave

Përse

na zgjodhët ne

Vizioni

Aktive sepse investimet në PATUNDSHMËRI janë asete të cilat ju mundësojnë të krijoni të ardhura të sigurta mujore,mundëson që investimi juaj të vlej më shumë se sa keni paguar për të por, mbi të gjitha të jep shumë opsione dhe zgjidhje të cilat ju do ti shfrytëzoni varësisht prej situatave që ka për qëllim gjenerimin e një fitimi. "AKTIVE" do të jetë këshilltari më i mirë i të gjithë atyre që investojnë në PATUNDSHMERI. Prandaj edhe misioni ynë është që "AKTIVE Real Estate" të jetë adresa më e sigurtë për të gjithë ju.

Qëllimi

I trajnuar për më shumë se një vit nga trajnerë vendor dhe ndërkombëtar më ka ndihmuar shumë që të përvetësoj shkathtësit dhe teknika të cilat do të më shërbejnë shumë për t'ju ofruar burim të besueshëm të informatave të cilat do t'ua bëjnë më të lehtë dhe më të sigurtë investimin në PATUNDSHMËRI.

Prona të Përzgjedhura

Këto janë pronat tona të perzgjedhura

Çmimi sipas kërkesës Për Shitje
blog image

Tokë me sipërfaqe prej 14.74 ari, në Makresh.

Kjo parcelë ka sipërfaqe prej 14.74 ari. Gjendet në Makresh të Artanës të cilën mund ta bëni taujën me një cmim të arsyeshëm.

Çmimi sipas kërkesës Për Shitje
blog image

Banesë me sipërfaqe prej 143 m2

Nëse jeni duke kërkuar për një banesë me sipërfaqe të madhe, ndriqim natyral gjatë pjesës më të madhe të ditës, lokacion perfekt, pamje te shkëlqyer nga dy anët e rrugës, e mobiluar plotësisht me një standard dhe kualitet të lartë, atëherë kjo banesë duhet të jetë në listën tuaj të investimit. Banesa ka një sipërfaqe prej 143 m2, ndodhet në katin e katërt dhe ka këtë renditje: -Qëndrim ditorë & Kuzhinë, -Katër dhoma gjumi, -Dy banjo, -Dy ballkona, -Depo, -Garazhë.

Çmimi sipas kërkesës Për Shitje
blog image

Toka me sipërfaqe prej 5.35 ari në shitje.

Toka me sipërfaqe prej 535 m2, gjendet në lagjen Banja, rruga Vëllezërit Frashëri, Gjilan. Disa nga specifikat e tokës: -Pozitë shumë të mirë gjeografike në një zonë të qetë dhe shumë të përshtatshme për banim. -Sipërfaqja prej 535 m2 të ofron mjaftueshëm opsione për të ndërtuar shtëpinë e ëndrrave tuaja. -Infrastrukturë të rregulluar. - Parku i ri i qytetit rreth 200m larg. -Shumë afër shkollës "Selami Hallaqi" -Qasje të shpejtë në rrugën qarkore.