Super lokacion për të gjithë ata që duan të investojnë sigurt në Gastronomi For Rent

Price upon request /month

Description

"Aktive Real Estate" ofron me #qira objektin I cili ndodhet te sheshi I qyteti. Ky vend konsiderohet si njëra ndër zonat më të preferuara për të ushtruar këtë veprimtari biznesore e që ju garanton kthim të sigurtë të investimit dhe një gjenerim të konsiderueshëm të të ardhurave mujore.
Përparsi tjetër e këtijë objekti është edhe sipërfaqja e oborrit ku mund të shfrytëzohen mbi 100m2 teracë me hapsirë gjelbëruese e cila e bënë edhe më të veqantë këtë vend.
Një investim që ja vlen!
Për informata shtesë ju lutem të na vizitoni në zyret tona në Gjilan.
Adresa: Rruga e Gjinollve, Gjilan
Tel: +383 49 144 023
Email: [email protected]
Web: https://aktive-rks.com/

Property details
  • Property ID: PRO224
  • Property Type: Lokale Afariste
  • Property status: Used
  • Price: Price upon request
  • Gross area: 100 m2